detector.media
24.02.2017 16:26
Радіо Svoboda.FM змінило потоки мовлення
У зв'язку з останніми "покращеннями" від Інтернет-провайдера і зміною ним в односторонньому порядку постійних IP-адрес радіостанція SVOBODA.FM змінила адреси потоків мовлення. Цього разу раз і назавжди.

Тепер нас можна слухати:

http://radio.svoboda.fm:5555/128.mp3 - в якості 128 кбіт;

http://radio.svoboda.fm:5555/96.mp3 - в якості 96 кбіт.

Радіостанція якісної української музики і розмовних програм SVOBODA.FM почала мовити у вересні і вже встигла завоювати популярність в Мережі, маючи півтисячі підключень слухачів щодоби і до 150 слухачів одночасно.

В гостях розмовного проекту радіостанції проекту Вечеря на Свободі встигли побувати такі відомі особистості як Сашко Лірник, лідер Азову Андрій Білецький, легендарний український "вікінг" Влад Сорд, поет Олег Короташ, лидина-оркестр Микола Сукач, видатні поети, політики, громадські діячі, бізнесмени і просто цікаві люди.

23-го лютого мовлення вдалося відновити у повному обсязі, нас як завжди можна слухати на популярних радіосервісах, встановлюючи відповідні додатки на свій смартфон:

http://tunein.com/radio/SVOBODAFM-s279694/

http://onlineradiobox.com/ua/svobodafm/

https://radio.online.ua/radio/svobodafm/

http://radio.i.ua/svoboda.fm/

AirBase Radio - окремий радіопроект Телерадіокомпанії "Свобода.ФМ" для війскових, слухати радіостанцію можна за адресою: http://radio.svoboda.fm:5555/airbase128.mp3 - "Музика, з якою здобувають перемогу!"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY