detector.media
22.02.2017 17:15
Кримінальний серіал «Команда» стартує на «2+2»
Кримінальний серіал «Команда» стартує на «2+2»
6 березня в ефірі телеканалу 2+2 відбудеться прем’єра гостросюжетного серіалу «Команда», що розповідає історію трьох вірних друзів, які не побоялись кинути виклик кримінальній Одесі.

Головний герой «Команди» капітан поліції Андрій Кравець (Матвій Зубалевич) – принциповий столичний оперативник, який «перейшов дорогу» впливовому політику. Щоб вберегти занадто чесного та непідкупного опера  від гніву знахабнілого нардепа, керівництво відправляє його у примусову відпустку. Так Андрій Кравець опиняється в рідній Одесі, де, окрім батьківської турботи та спогадів дитинства, на нього чекає непримиренна сутичка з кримінальними «батьками» міста.  Але тепер його тил надійно захищений. Завжди поруч з Кравцем його вірні друзі – мовчазний, надійний, мов скеля, колишній боксер Федір (Олександр Пацевич) та дивакуватий майстер на всі руки, програміст, інженер-винахідник Макс (Михайло Станкевич).

«Робота в Одесі була дуже пам’ятною для мене. Перегони, сутички, стрілянина. Труднощів, на щастя, не було – команда, що працювала над проектом, була як одна сім’я. Мій герой – Андрій Кравець – один з небагатьох позитивних персонажів, яких я зіграв. Але внутрішньо ми з ним дуже схожі: я завжди за справедливість і він також», – поділився враженнями від роботи в новому серіалі 2+2 Матвій Зубалевич.

Прем’єра серіалу «Команда» на каналі 2+2 відбудеться у понеділок, 6 березня. Серіал виходитиме з понеділка по четвер.

У ролях: Матвій Зубалевич, Олександр Пацевич, Михайло Станкевич, Георгій Поволоцький, Володимир Осадчий, Мирослав Павличенко, Олександр Данильченко, Ксенія Ніколаєва, Катерина Кістень, Світлана Кірпічова, Наталя Денисенко, Тетяна Храмова, Ірина Токарчук.

Режисер: Кирило Капиця.

Автор ідеї: Валентин Опалєв.

Хронометраж серії: 45 хвилин.

Кількість епізодів: 24.

Виробництво: «Київтелефільм».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY