detector.media
22.02.2017 16:20
У Дніпрі втретє прооперували британського фотографа Крістофера Нанна
У Дніпрі втретє прооперували британського фотографа Крістофера Нанна
У Дніпрі, в обласній клінічній офтальмологічній лікарні, втретє прооперували пораненого під Авдіївкою британського фотографа Крістофера Нанна.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Як розповів виданню директор медичної установи Валерій Сердюк, пацієнтові зробили планову операцію – з відновлення прозорості рогівки ока.

Сердюк зазначив, що за тиждень на британського фотографа очікує четверта операція – з відновлення гідродинаміки ока.

«Він поступово одужує, з оком стає краще. Але запланована ще одна операція – з відновлення гідродинаміки ока. Якщо досі ми в основному боролись з інфекцією, то зараз маємо відновити око, аби правильно в ньому циркулювала рідина, щоб правильно живились тканини. А далі ми займемось тим, щоб відновлювати зорові функції, будемо займатись зоровим нервом і сітківкою», – сказав він.

За даними медиків, стан пораненого фотографа оцінюють як задовільний. Водночас, як поінформував лікар, хірурги продовжують видаляти інородні тіла з обличчя фотографа.

За інформацією з лікарні, поки фотограф перебуватиме під наглядом медиків.

Нагадаємо, увечері 2 лютого під час обстрілу міста Авдіївка Донецької області поранення обличчя і очей отримав іноземний фотожурналіст Кристофер Нанн.

Пізніше стало відомо, що він знаходиться в лікарні Дніпра з важким пораненням очей.

Начальник управління комунікацій та преси Міноборони України Оксана Гаврилюк  повідомила, що Кристофера Нанна з Дніпра мають намір доправити до Києва літаком.

Головний лікар дніпровської лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко повідомив «Детектору медіа», що Кристофер Нанн, який отримав поранення обох очей 2 лютого в Авдіївці, ймовірно, повністю втратив зір на правому оці. Зір на лівому оці, скоріш за все, можна буде відновити.

3 лютого фахівці дніпровської обласної офтальмологічної лікарні провели операцію на очах британському фотографу Кристоферу Нанну, пораненому в Авдіївці (Донецька область).

4 лютого Міністр інформаційної політики України Юрій Стець повідомив, що британський фотожурналіст Кристофер Нанн, який був поранений 2 лютого під час обстрілу Авдіївки (Донецька область), після операції бачить на обидва ока.

6 лютого фотокореспондент розказав подробиці свого поранення в Авдіївці.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY