detector.media
22.02.2017 15:00
У січні категорія «Аудіо-відео техніка» показала найбільше зростання активності на ТБ – Vizeum Ukraine
У січні категорія «Аудіо-відео техніка» показала найбільше зростання активності на ТБ  – Vizeum Ukraine
Аналітики Vizeum Ukraine порівняли активність категорій на телебаченні на початку 2017 року з аналогічним періодом 2016-го. У січні категорія «Аудіо-відео техніка» показала найбільше зростання активності на ТБ зі збільшенням пунктів рейтингу на 24

Про це повідомляє прес-служба Vizeum Ukraine.

«Такий приріст викликаний появою супутникового ТБ Telemaster.com.ua і його активним промо на початку 2017 року. Крім цього, на стрімке збільшення активності категорії вплинула і реклама цифрового телебачення Т2 (компанії "Зеонбуд") напередодні відключення аналогового ТБ. Раніше в ефірі траплялися точково кампанії Xtra TV, Viasat (Віжн Медіа), PlayStation (Sony) і ін.», – повідомили в компанії

За даними аналітиков, категорія «Торгівля» посіла друге місце, піднявшись на 4 пункти, в результаті посилення активності магазинів побутової техніки Rozetka.ua, Foxtrot, Comfy і ін.

«Foxtrot (як і Ельдорадо) активно просував ряд продуктів в ко-брендингу з виробниками побутової техніки. Comfy і Rozetka.ua, навпаки, використовували виключно іміджеві комунікації власних брендів», – повідомляє компанія.

Також зазначено, що завдяки виходу в ефір в цей період Ferrero і Mars LLC категорія «Кондитерські вироби» збільшила WGRP на 234%. Минулого року, як повідомляється, ці гравці «вважали за краще заощадити сили для підтримки своїх брендів в інші періоди протягом року».

«Таким чином, незважаючи на незначне зниження активності в порівняно з минулим роком, ми бачимо активізацію багатьох категорій, що говорить про небажання гравців залишати ефір навіть у такій традиційно спокійний місяць, як січень», - прокоментувала Марія Величко, Strategist Vizeum Ukraine.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY