detector.media
20.02.2017 17:04
Дві промо кампанії «1+1 медіа» стали фіналістами PromaxBDA Europe Awards 2017
Дві промо кампанії  «1+1 медіа» стали фіналістами PromaxBDA Europe Awards 2017
До шорт-листу PromaxBDA Europe Awards 2017 увійшли промо кампанія фільму «Розщеплені на атоми» та спеціальний проект «День, коли ми втратили все» до 30-ої річниці Чорнобильської трагедії.

В категорії «Промо документальної або фактологічної програми» команда 1+1 медіа змагається з Discovery Creative London, National Geographic UK та іншими. В категорії «Кампанія спеціальної події» з NBCUNIVERSAL Germany, Discovery Communications Germany та іншими.

«В рамках спецпроекту «День, коли ми втратили все» ми застосували суто діджітальний інструмент виходу роликів - в конкретні хвилини протягом доби в ефірі каналу 1+1. Ми хотіли нагадати всім про обставини жахливої трагедії та дати можливість новому поколінню відчути те, що було, щоб це не повторилося знову», - коментує Олена Мартинова, маркетинг директор 1+1 медіа.

Маркетинг-командою було знято окреме відео для промо кампанії фільму «Розщеплені на атоми», а також ініційовано міжнародну соціальну ініціативу під назвою «День, коли ми втратили все», що включила в себе сайт, на якому погодинно відображені події, що відбувались до і після катастрофи, а також соціальний відеоролик, який розповідає про жахаючі наслідки трагедії. Протягом доби в ефірі та соціальних мережах телеканалу 1+1 виходили спеціальні ролики, які відтворювали події в хронологічній послідовності, що відбулись 30 років тому.

Переможців PromaxBDA Europe Awards 2017 буде оголошено 14 березня.

Нагадаємо, що фільм Світлани Усенко «Розщеплені на атоми» - документальна драма власного виробництва телеканалу 1+1 присвячена 30-й річниці Чорнобильській трагедії. Стрічка поєднала в собі як документальні зйомки у зоні відчуження, місті Прип’ять та АЕС, так і художню реконструкцію подій Чорнобильської катастрофи. Докудрама стала найрейтинговішим телепродуктом на українському телебаченні 26 квітня 2016. Рейтинг фільму склав 5.8%, частка ― 16.7% (18-54, вся Україна). «Розщеплені на атоми» зі значним відривом лідирував у слоті показу, а загальна аудиторія драми перевищила 7.8 млн глядачів (4+, вся Україна), що зробило стрічку найрейтинговішим документальним фільмом на українському телебаченні протягом 2015-2016 років.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY