detector.media
18.02.2017 17:38
В соцмережах запустили кампанію #valuesfirst, щоб нагади про неможливість умиротворення Росії
В соцмережах запустили кампанію #valuesfirst, щоб нагади про неможливість умиротворення Росії
Понад 100 відомих українців підписали звернення до віце-президента США Майкла Пенса, у якому наголосили, що лише відданість цінностям, демократії та верховенству права зможе відновити стабільну систему безпеки у світі.

Про це повідомляє «Українська правда». 

Автори звернення також розпочали флешмоб у соцмережах з хештегом «Насамперед цінності» #valuesfirst, аби вкотре нагадати про боротьбу України, яка досі триває, та неможливість політики умиротворення агресора.

Звернення передала команді віце-президента США, яка перебуває на Мюнхенській безпековій конференції, народна депутатка Світлана Заліщук.

Серед підписантів листа - Мустафа Джемілєв, Сергій Жадан, Борис Ґудзяк, Ада Роговцева, Йосип Зіссельс, Борис Тарасюк, В’ячеслав Брюховецький, Віталій Кличко, Міхеіл Саакашвілі, Руслана Лижичко та інші політики й громадські діячі.

У зверненні йдеться про те, що демократичні держави не мають допустити, щоб політика сили та політика «легітимних сфер інтересів» повернулася на геополітичну сцену.

«Сьогодні Україна бореться за свою територіальну цілісність і водночас за європейські цінності та є потужним контрибутором у системі безпеки, що робить нас стратегічними партнерами зі Сполученими штатами», -  йдеться у зверненні. 

У листі наголошується, що наразі «демократія та мир у світі залежать від нашої солідарності та спільних дій».

Нагадаємо, у виступі на Мюнхенській безпековій конференції 18 лютого віце-президент США Майкл Пенс заявив, що Російська Федерація має відчувати свою відповідальність за свої дії в Україні.

У відповідь у Москві заявили, що розчаровані заявами віце-президента США Майкла Пенса щодо відповідальності Росії за реалізацію Мінських домовленостей.

На фото - народний депутат Рефат Чубаров

Фото: espreso.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY