detector.media
18.02.2017 15:13
Канал українського іномовлення UATV тепер можна дивитись на курортах Болгарії
Канал українського іномовлення UATV тепер можна дивитись на курортах Болгарії
Телеканал UATV, який є частиною Мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ), збільшив свою присутність в інформаційному просторі Болгарії.

Про це повідомляє сайт Міністерства інформаційної політики України.

Програми каналу стали доступними абонентам кабельного оператора Global Net Technology Corp, який надає послуги цифрового кабельного телебачення в містах-курортах Бургас і Поморіє, розташованих на узбережжі Чорного моря.

«Завершення реформи державного іномовлення та реалізація Концепції популяризації України – це два важливих завдання, які МІП впроваджує в цьому році у сфері зовнішньої політики. Тому розширення мережі UATV у світі, особливо в сусідніх країнах, як-от Болгарія, це – гарний крок до реалізації цих завдань», - сказав державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко.

Нагадаємо, телеканал UATV, який є частиною Мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ), змінив європейський супутник і тепер транслюватиметься з Hot Bird 13C (оператор – компанія Eutelsat SA). Міністерство інформаційної політики України зазначає, що такі зміни здійснені заради кращого покриття сигналом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY