detector.media
17.02.2017 17:35
1 березня – тренінг для журналістів від експерта з Німеччини
1 березня – тренінг для журналістів від експерта з Німеччини
ГО «Детектор медіа» оголошує відбір журналістів для участі у тренінгу «Як дотримуватись стандартів журналістики, висвітлюючи війну?» Захід відбудеться 1 березня у м.Києві.

Тренінг проводитиме німецький журналіст, документаліст Дітмар Шуманн.

Довідково про тренера:

Народився в 1951 році в колишній НДР. Вивчав журналістику в Лейпцигу і Москві. З 1974 до 1990 року редактор східнонімецької державної телевізійної мережі DFF (НДР телебачення). З 1977 до 1983 року іноземний кореспондент у Москві, з 1984 до 1990 року голова DFF-studio в Будапешті (служби в Угорщині, Австрії, колишньої Югославії та Албанії).

З 1990 до 2016 року редактор в TВ- мережі ZDF. Керівник ZDF-studios в Москві і Тель-Авіві. Документаліст в Україні, Росії, в Арктичному, Кавказькому, Карибському регіонах. Часто працює як спеціальний кореспондент ZDF в конфліктних і військових регіонах (Чечня, Афганістан, Косово, Лівія, Грузія, Пакистан, Філіппіни, Туреччина , Сирія, Далекий Схід).

Тренінг проводиться в рамках проекту «Вивчення німецького досвіду для покращення журналістики в Україні» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Час: 1 березня 9:00 до 13:00. 

Місце проведення буде повідомлено додатково лише відібраним учасникам.

Учасники забезпечуватимуться роздатковими матеріалами та харчуванням. Учасникам з інших міст відшкодовуватиметься проїзд не більше вартості купейного квитка, Інтерсіті ІІ класу або квитка для проїзду в автобусі.

Обов'язкова попередня реєстрація за посиланням або за адресою jane.oliinyk@ gmail.com.

Фото: Патріоти України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY