detector.media
16.02.2017 16:56
Шкіряк пропонує заборонити «ВКонтакте» та «Одноклассники»
Шкіряк пропонує заборонити «ВКонтакте» та «Одноклассники»
Радник глави МВС Зорян Шкіряк ініціює ввести заборону в Україні на російські соціальні мережі «ВКонтакте» та «Одноклассники», бо вони «є основними виробниками антиукраїнського контенту, що розповсюджується в інтернеті»

Про це він заявив на брифінгу в управлінні Національної поліції Києва, повідомляє «Українська правда».

За словами радника міністра, 2017 рік має стати роком захисту інформаційного простору України від впливу російської пропаганди. За його словами, російські спецслужби створюють у соцмережах групи із «красномовними патріотичними назвами», які розповсюджують за вказівкою ФСБ заклики, направлені на підрив української державності.

«Одним з перших рішень (в цьому році – ред.) має стати блокування російських соціальних мереж "ВКонтакте" та "Одноклассники", які сьогодні повністю підконтрольні і керуються російськими спецслужбами, - сказав Шкіряк. – Вони (соцмережі) є основними виробниками антиукраїнського контенту, що розповсюджується в інтернеті».

Він також висловив сподівання, що Міністерство освіти також долучиться до цього процесу і через вчителів у школах буде пояснювати дітям шкідливість використання цих двох соцмереж.

Нагадаємо, Служба безпеки України припускає реалізацію насильницького сценарію на заходах до річниці Євромайдану. При цьому СБУ звинувачує у спробах дестабілізації політичної ситуації в Україні спільноти в соціальних мережах «Патріоти України», «Українська революція», «Всі на Майдан», «Продовження революції гідності», «Майдан-3», «Ми патріоти України» і заявляє, що вони адмініструються з території РФ.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY