detector.media
16.02.2017 14:30
Для жителів зони АТО створять мобільний додаток, який повідомлятиме про обстріли – Аброськін
Для жителів зони АТО створять мобільний додаток, який повідомлятиме про обстріли – Аброськін
Начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін анонсував запуск мобільного додатку «Активний громадянин», за допомогою якого можна буде викликати поліцію, повідомити користувачів про обстріли і надзвичайні події, а також записатись на прийом до керівництва поліції та залишити відгут про роботу правохоронців

Про це Аброськін написав на своїй сторінці у Facebook.

«Ми запустимо мобільний додаток "Активний громадянин", який буде інтегровано в наш єдиний аналітичний сервісний центр. Ми будемо приймати і обробляти тепер не тільки дзвінки на лінію 102, але і звернення, надіслані зі смартфонів і планшетів через цей додаток. Всі користувачі повинні будуть пройти процедуру реєстрації», – повідомив він.

За словами Аброськіна, завдяки додатку можна буде викликати поліцію або повідомити користувачів про обстріли і надзвичайні події.

«Опція "Небайдужий громадянин" – можна буде повідомити про правопорушення і докласти фото. Також буде передбачена можливість повідомлення користувачів про екстрені події і обстрілів. Опція "Тривога Амбер". За прикладом роботи аналогічної системи в США, коли йде негайне інформування користувачів додатку про зниклих дітей в місті», – зазначив він.

Крім того, можна буде записатися на прийом до керівництва поліції і дати зворотний зв'язок про роботу співробітника поліції.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY