detector.media
15.02.2017 17:52
Ефір любові – саме таким був день Святого Валентина на радіо FM Галичина
Ефір любові – саме таким був день Святого Валентина на радіо FM Галичина
До Дня усіх закоханих Радіо FM Галичина організувало проект «Закохані листи» та фотоконкурс #ЗнимкаВалентинка. Протягом двох тижнів слухачі надсилали свої слова любові у листах також розміщували фото у Фейсбуці з хештегом ЗнимкаВалентинка.

Ранок 14 лютого на  файному радіо розпочався з візиту Павла Табакова з прем’єрою його ліричної пісні «Любов Жива». Згодом, у студію почали приходити учасники  святкових акцій. Кожна пара у прямому ефірі розповіла свою історію кохання та отримала святковий торт і квитки до Львівської Філармонії.

Загалом надійшло кілька десятків «Закоханих листів» і ведучі FM Галичина протягом дня зачитували їх в ефірі. Листи були до коханих, рідних, друзів, військових: «Так дивно Тобі писати, особливо сьогодні. Сьогодні 51-ий день без тебе…», «Довіряти, любити і шанувати - це те, чого Ти мене навчив…», «Дорогий солдате, Захиснику! Я не знаю Tвого імені, але хочу Tобі висловити свої почуття…».

Автором найчуттєвіших рядків було обрано Надію Недовіз. Разом з коханим Віталієм, якому вона й присвятила свого листа, парі подарували романтичну вечерю у ресторані.

Ввечері на Радіо FM Галичина завітали і переможці фотоконкурсу #ЗнимкаВалентинка - Ярина Короткевич та Іван Маркович. Парі дістались в подарунок  квитки на концерт гурту Антитіла, на який одразу й відправилися продовжувати святкування.

Усю атмосферу романтичності ефіру у День Святого Валентина на Радіо FM Галичина доповнювала спеціальна підбірка «Музики Про Кохання» - пісні різними мовами, різних часів,  присвячені найпалкішим, найціннішим, найкращим почуттям – любові!

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY