detector.media
15.02.2017 10:34
Канал «Україна» покаже прем’єру фільму «Перехрестя»
Канал «Україна» покаже прем’єру фільму «Перехрестя»
У суботу, 18 лютого, о 17:20 на каналі «Україна» відбудеться прем’єра 4-серійної стрічки «Перехрестя» виробництва «Української продакшн студії». У центрі сюжету – історія чоловіка, життя котрого кардинально зміниться після того, як він отримає загадковий лист від доньки.

Успішний програміст Олександр Вербов останні 20 років прожив у Канаді. Несподівано він отримує листа без зворотної адреси від доньки Майї, про існування якої він раніше й не підозрював. Олександр приїжджає до Києва, аби віднайти доньку, однак під час пошуків він зіштовхується з новими фатальними обставинами.

Головному герою доведеться прийняти непросте рішення – повернутися до Канади, де в нього повністю влаштоване життя, чи назавжди залишитися на Батьківщині та розпочати все з чистого аркуша.

Головну роль у фільмі виконав український актор Олександр Кобзар.

«Життя підводить мого героя до моменту, коли він повинен розібратися в собі, проаналізувати, як він жив до цього, та зробити непростий вибір, – розповідає Олександр Кобзар. – Він легковажно ставився до стосунків із жінками, переймався кар’єрою і в результаті залишився на самоті. Переконаний, що доля мого персонажа відгукнеться у думках багатьох глядачів. Олександр повернеться у рідне місто та спробує налагодити стосунки з людьми, котрі по-справжньому є  для нього дорогими».

За словами генерального продюсера фільму Ірини Зарі, стрічка розповідає про те, наскільки важливо не впадати у відчай та вірити, що наше минуле – це крок до щасливого майбутнього.

«У сучасному швидкоплинному світі легко відчути себе самотнім. Впали кордони між країнами, однак люди ніби спеціально почали зводити стіни між собою, – коментує Ірина Заря. – Головний герой нашої стрічки, успішний бізнесмен Олександр Вербов приїжджає на Батьківщину після двадцятирічної відсутності, аби виправити помилки молодості. Він дізнається, що справжній дім не там, де краще, а там, де на тебе чекають».

Роль доньки Олександра Вербова дісталась акторці Ганні Кошмал. Також у фільмі зіграли Глафіра Тарханова, Михайло Жонін, Яна Соболевська, Ірина Новак, Наталія Васько, Сергій Радченко, Людмила Загорська, Сергій Калантай, Дарія Трегубова та інші актори.

Над фільмом працювала українська команда авторів на чолі з режисером-постановником Сашою Кірієнко. Зйомки проходили в Києві у грудні 2016 року.

Дивіться прем’єру 4-серійного фільму «Перехрестя» у суботу, 18 лютого, о 17:20 на телеканалі «Україна»!

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY