detector.media
14.02.2017 16:50
У Кривому Розі невідомі побили гостьового редактора ТРК «Рудана»
У Кривому Розі невідомі побили гостьового редактора ТРК «Рудана»
13 лютого ввечері у Кривому Розі (Дніпропетровська область) невідомі жорстоко побили гостьового редактора комунальної ТРК «Рудана» Володимира Куропятника біля його будинку.

Про це на своїй сторіцні у Facebook повідомила керівник телеканалу Наталя Власова.

«Сьогодні ввечері (13 лютого – ред) був жорстоко побитий наш співробітник, журналіст і гостьовий редактор телеканалу "Рудана" Володимир Куропятник. Це сталося біля його будинку. Невідомі підійшли з проханням "дати закурити", і практично відразу стали наносити удари по обличчю і по ногах. Примітно, що нападники не забрали ні гаманець, ні телефон, абсолютно нічого. Зараз Володимир у лікарні. У Володі перелом кісток носа без зміщення. Зараз везуть в 1000-ку. Підозра на струс, – написала вона. – Ми дуже сподіваємося на адекватну реакцію правоохоронних органів».

Пан Куропятник повідомив Інституту масової інформації (ІМІ), що пов’язує напад із конфліктом із його колишнім роботодавцем, але не з журналістськими матеріалами.

«Я працюю гостьовим редактором, а не журналістом, моя робота полягає у пошуку героїв для сюжетів телеканалу “Рудана”», – сказав він.

Поліція Кривого Рогу відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального Кодексу України – умисні легкі тілесні ушкодження.

Нагадаємо, у 2016 році до суду були скеровані 12 кримінальних проваджень щодо злочинів, скоєних відносно журналістів.

Фото: «Рудана»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY