detector.media
14.02.2017 15:50
Столярова стала найбільш згадуваним у медіа ТБ-співробітником – Kwendi TV Promo Monitor
Столярова стала найбільш згадуваним у медіа ТБ-співробітником – Kwendi TV Promo Monitor
За результатами дослідження промо-активності українських телеканалів Kwendi TV Promo Monitor найбільшу кількість згадок в медіа серед людей, пов'язаних з ТОП-6 каналами, одержала колишня креативна продюсерка «Подробностей недели» на телеканалі «Інтер» Марія Столярова.

Про це повідомляє прес-служба консалтингової групи.

Як зазначено, такий рейтинг Столярової виник через скандал, в результаті якого її вислали з України. Саме він став однім з найгучніших тем в інформаційному полі ТБ-ринку в 2016-му році, зазначає Kwendi TV Promo Monitor.

Серед медійників «1+1»найчастіше ЗМІ згадували Тіну Кароль через проект «Голос країни», «Голос. Діти», «Різдвяна історія з Тіною Кароль».

Журналіст Павло Казарін, який веде «Ранок у Великому Місті» отримав більше всіх згадувань серед співробітників ICTV.

Лідером Нового каналу став телеведучий Сергій Притула ( «СуперИнтуиция», «Вар'яти», «Пристрасті за Ревізором» та ін.).

Список СТБ очолив композитор Костянтин Меладзе, який є суддею у талант-шоу «Х-фактор» та нацвідбору на конкурс «Євробачення-2917».

Найбільш згадуваним ведучим каналу «Україна» став Олексій Суханов, який веде програму «Говорить Україна» та «Кулінарну академію Олексія Суханова».

Нагадаємо, що Суханов і Притула у 2015-му році також зайняли перші місця серед найбільш згадуваних людей своїх каналів.

У рамках Kwendi TV Promo Monitor було проаналізовано понад 80 друкованих та онлайн медіа.

Нагадаємо, за результатами дослідження промо-активності українських телеканалів консалтингової групи Kwendi TV Promo Monitor програма «События», яка виходить на телеканалі «Україна», посіла перше місце за кількістю згадок в медіа серед проектів ТОП-6 каналів у 2016 році.

Як писав «Детектор медіа», скандал навколо Марії Столярової виник в серпні 2016 року, коли в інтернет потрапило листування співробітниці Міністерства державної безпеки так званої «ДНР» Тетяною Єгоровою з російським журналістом Леонідом Муравйовим, співробітниками каналів «Інтер» та «Донбас». У листах, зокрема, ймовірно, згадувалася Столярова. Детальніше про це можна почитати в матеріалах «Детектора медіа».

На фото - Марія Столярова

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY