detector.media
14.02.2017 13:26
20 лютого – прес-конференція з нагоди заснування Української Кіноакадемії та проведення Першої Національної Кінопремії
20 лютого – прес-конференція з нагоди заснування Української Кіноакадемії та проведення Першої Національної Кінопремії
Прес-конференція відбудеться у понеділок, 20 лютого, о 12:30 в кінотеатрі «Оскар» (м. Київ, пл. Спортивна, 1а, 7-й поверх) у VIP-залі.

Під час прес-конференції будуть розкриті наступні питання:

  1. Створення Української Кіноакадемії- об'єднання експертів і професіоналів у галузі кіно та кіновиробництва, що засноване з метою всебічної підтримки та розвитку національного кінематографу.
  2. Проведення Церемонії нагородження переможців Першої Національної Кінопремії, що відбудеться 20 квітня 2017 року. Це єдина в Україні премія в сфері кіно, що об'єктивно відзначить досягнення українських кінематографістів у 14 номінаціях. Головною відзнакою Національної Кінопремії обрана статуетка “Золота Дзиґа” - символ стрімкості, невпинного розвитку та нескінченності.

У прес-конференції візьмуть участь:

Список спікерів уточняється.

Ініціатором створення Української Кіноакадемії та Національної Кінопремії став Одеський міжнародний кінофестиваль. Заснування Кіноакадемії відбувається за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Шановні колеги! Для акредитації на прес-конференцію вам необхідно заповнити форму https://goo.gl/D4WPey

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, до PR-директора Української Кіноакадемії Катерини Звєздіної: k.zvezdina@uafilmacademy.org або за тел. +38 (063) 434-01-56

Фото: Українська правда. Життя

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY