detector.media
13.02.2017 19:53
Порошенко затвердив рішення РНБО про загрози кібербезпеці держави
Порошенко затвердив рішення РНБО про загрози кібербезпеці держави
13 лютого Президент України Петро Порошенко підписав указ «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 грудня 2016 року "Про загрози кібербезпеці держави та невідкладні заходи з їх нейтралізації"».

Про це йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.

Президент Петро Порошенко відповідно до статті 107 Конституції України постановив:  «1. Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 грудня 2016 року "Про загрози кібербезпеці держави та невідкладні заходи з їх нейтралізації". 2. Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України».

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, 29 грудня 2016 року Рада національної безпеки і оборони України (РНБОУ) запровадила обмежувальні економічні та інші санкції проти РФ через продовження агресії проти України та наказала вжити заходів щодо забезпечення кібербезпеки, захисту критичної інфраструктури.

Того ж дня, під час засідання Ради Національної безпеки і оборони, Президент України Петро Порошенко заявив, що «впродовж останніх двох місяців на об’єктах п’яти відомств та тридцяти одного державного інформаційного ресурсу виявлено близько шести з половиною тисяч спланованих кібератак».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY