detector.media
13.02.2017 16:00
Нововолинська міська влада виділила на свій піар у ЗМІ понад 1 млн грн
Нововолинська міська влада виділила на свій піар у ЗМІ понад 1 млн грн
Нововолинська міська рада (Волинська область) виділила 1 млн 334 тис грн з міського бюджету на «висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування» у ЗМІ у 2017-2019 роках.

Про це пише ІМІ та посилається на інтернет-видання «БУГ».

Які саме медіа отримали фінансування на висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування, заступник міського голови Нововолинська Андрій Сторонський журналістам не повідомив та порадив подати офіційний запит.

«Подавайте офіційний запит, мені цю брехню надоїло спростовувати – нема там ніякого мільйона. Якщо ви слухаєте депутатів, які ще не стали депутатами і не знають, де й на що подивитися, то чому я маю це коментувати? Почитайте, будь ласка, уважно програму, яка розрахована на три роки наперед. Я зараз не маю перед собою цього документу. Потрібно володіти цифрами, щоб сказати, куди і скільки коштів пішло. Там не є такі великі суми, розумієте, просто багато цього ажіотажу. Бо кожен думає, що хтось щось “хімічить”. Не треба так думати. У програмі немає чогось такого крамольного і це не є сума, про яку варто говорити», – сказав він.

Як зазначає видання, у рішенні №11/28 «Про Програму висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування у засобах масової інформації в 2017-2019 роках», розміщеному на сайті Нововолинської міської ради, до якого звернулися журналісти «БУГу», конкретних засобів масової інформації не згадується.

Проте вказано лише, що учасниками є відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету Нововолинської міськради та засоби масової інформації комунальних та інших форм власності.

У загальних положеннях Програми йдеться: «Інформаційний простір міста Нововолинська представлений друкованим виданням “Наше місто”, один з відділів якого забезпечує проводові радіомовлення, ТзОВ “Нововолинське ТТІ”, ТзОВ “Радіо “Нова”. Функціонують кореспондентські пункти філії Національної телекомпанії України “Волинська регіональна дирекція” і редакції видання обласної газети та   інтернет-ресурс “Волинь-нова”, а також кореспондент обласної газети “Місто вечірнє”. Також функціонують інтернет-видання. Задля сприяння широкій поінформованості громадськості про діяльність органів місцевого самоврядування на періодичні видання передбачено 1 мільйон 22 тисячі гривень на три роки, на радіо і телебачення – 312 тисяч гривень».

Фото – «БУГ»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY