detector.media
11.02.2017 14:21
ФСБ прикривається журналістами в проведенні опитування на окупованому Донбасі
ФСБ прикривається журналістами в проведенні опитування на окупованому Донбасі
Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України повідомляє, що ФСБ Російської Федерації використовує діяльність місцевих ЗМІ на тимчасово окупованій території Донецької області як прикриття в своїх політичних цілях.

Про це йдеться у повідомленні ГУР Міноборони у Facebook про обстановку на тимчасово окупованих територіях  Донецької і Луганської областей станом на 11 лютого.

Як повідомляє українська розвідка, ФСБ РФ використовує таке прикриття, аби дізнатись про ставлення населення окупованої частини Донеччини до лідера бойовиків «ДНР» Олександра Захарченка.

«ФСБ РФ під виглядом представників місцевих ЗМІ здійснюється анонімне телефонне опитування населення тимчасово окупованих територій Донецької області щодо особистого ставлення до глави т.зв. ДНР О.Захарченка та його методів управлінської діяльності», - повідомляє ГУР Міноборони.

Нагадаємо, нещодавно ГУР Міноборони України повідомило, що російське командування активізувало заходи щодо створення провокаційних матеріалів, спрямованих на дискредитацію сил АТО та звинувачення у порушенні Мінських домовленостей.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY