detector.media
10.02.2017 18:39
Україна представить на ринку Берлінале каталог нових українських фільмів
Україна представить на ринку Берлінале каталог нових українських фільмів
На Українському стенді Європейського кіноринку 67-го Берлінського міжнародного кінофестивалю буде представлено «Каталог українських фільмів 2016-2017», який підготувало Держкіно України.

Про це повідомляє «Укрінформ». 

Каталог вийшов накладом 1 тисяча примірників.

«Англо-українське видання вміщує інформацію про близько 200 найновіших українських кінофільмів - завершених і тих, які перебувають на стадії виробництва, а також про представників сучасного вітчизняного кіно, що допоможе кінематографістам з усього світу знайти нових партнерів та друзів в Україні», - повідомляє Держкіно.

Друковані примірники каталогу протягом року будуть поширюватися на міжнародних фестивалях та кіноринках, інших міжнародних заходах, зокрема й через дипломатичні представництва України.

Електронна версія каталогу розміщена на сайті Держкіно України. 

Нагадаємо, 9-17 лютого на Європейському кіноринку 67-го Берлінського міжнародного кінофестивалю працює Український стенд (Ukrainian Film Corner) Ukraine is Your Destination. Український стенд організовується Державним агентством України з питань кіно спільно з Благодійним фондом Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього» та ГС «Асоціація Кіноіндустрії України».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY