detector.media
10.02.2017 15:20
У січні кількість брендів на ТБ побила трирічний рекорд – StarLight Sales
У січні кількість брендів на ТБ побила трирічний рекорд – StarLight Sales
Сейлз-хаус StarLight Sales повідомляє, що у січні 2017 року кількість брендів, які рекламуються на телебаченні, побила трирічний рекорд, і сягнула 273. Попит на телерекламу (SOR) перевищив аналогічний період минулого року на 9%.

Про це повідомляє прес-служба StarLight Sales.

«Рік стартував з дуже переконливими результатами для українського телеринку. Січень 2017 – найактивніший за останні три роки, - відзначив генеральний директор StarLight Sales Андрій Партика.

Кількість брендів в ефірі:

За словами гендиректора сейлз-хаусу, реклама  розкуплена на найвищому рівні для січня з періоду початку конфлікту на Донбасі.

«Кращу динамку демонструють категорії торгівлі, побутової техніки, та кондитерських виробів. Наразі з більшістю клієнтів завершуються переговори щодо річних контрактів. Ми очікуємо появи в телеефірі  значної кількості нових брендів, серед них буде чимало українських. Найбільше нових імен в категоріях лікарських препаратів та продовольчих товарів. Обсяг угод і розпроданість у січні вказує на те, що в 2017 році темпи зростання ринку будуть такими, як і в 2016, або на кілька відсотків вищими».

Згідно з прогнозом StarLight Sales, у 2017 році очікується зростання українського ринку телереклами на 35%.

Нагадаємо, про те, які процеси та тенденції спостерігаються на рекламному телеринку та які надії покладають його учасники на 2017 рік, Андрій Партика розказав у січневому інтерв’ю «Детектору медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY