detector.media
10.02.2017 13:38
National Geographic транслюватиметься українською (ДОПОВНЕНО)
National Geographic транслюватиметься українською (ДОПОВНЕНО)
9 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про трансляцію в Україні двох італійських і двох латвійських телеканалів, а передачі National Geographic Channel будуть доступні українською мовою.

Відповідні зміни було внесено до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.

Доступними для ретрансляції в Україні стануть італійські телеканали Novela TV і Water Planet. Канал Novela TV (в форматах SD і HD) буде цілодобово транслювати фільми польською мовою, а Water Planet - пізнавальні програми, також польською мовою.

Також доступними для ретрансляції стануть спортивні латвійські телеканали Sport 1 (Baltic) і Sport 2 (Baltic), програми яких можна дивитися російською, українською та англійською.

Нові канали додано до Переліку іноземних програм на прохання ТОВ «Контент Юкрейн» і ТОВ «Поверхность – інвест».

Крім того Нацрада вилучила з переліку телеканал Fox Crime у зв'язку зі зміною його назви.

А до мовних доріжок телеканалу National Geographic Channel (NGC) крім англійської та російської також додано українську мову.

Після внесених 9 лютого змін Перелік іноземних програм (так званий «список адаптованих каналів») налічує 158 іноземних телеканалів.

Попередні зміни до списку були внесені в січні 2017 року, коли Нацрада вилучила з нього російський телеканал «Дождь» і тимчасово на три місяці припинила ретрансляцію на території України телеканалу «Телеклуб», який має юрисдикцію Німеччини.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY