detector.media
09.02.2017 10:13
Маша Єфросиніна стала ведучою нового сімейного шоу на СТБ
Маша Єфросиніна стала ведучою нового сімейного шоу на СТБ
Телеканал СТБ повідомляє про зйомки нового соціально-розважального шоу «Сюрприз, сюрприз!», ведучою якого стала Маша Єфросиніна. Шоу є адаптацією британського формату Surprise Surprise, яке виходить з 1984 року та має більше 14 сезонів

Про це повідомляє прес-служба СТБ.

Над проектом працює Творче об’єднання Мирослава Домалевського.

В українській версії шоу «Сюрприз, сюрприз!» ведуча Єфросиніна буде знайомити глядачів із різними історіями героїв і озвучувати сюрпризи, які очікують їх за «неймовірні» вчинки.

«Для мене велика честь та колосальна відповідальність бути ведучою такого шоу. Я не шанувальник гучних заяв, але таких проектів на українському телебаченні ще не було. Це шоу про життя та про всі емоції, на які здатна людина. Тут нічого не йде рівно: будь-який момент, кадр, слово, поведінка, подія – все на верхній емоційній точці. В студії ми зіштовхуємось із найпронизливішими історіями – або дуже драматичними, або на піці радості та щастя. Я б визначила, що «Сюрприз, сюрприз!» - це стан мурашок по шкірі», - сказала Єфросініна.

Прес-служба зазначає, що унікальність проекту в тому, що його герої навіть не підозрюють, що номіновані на сюрприз.

«Це стає можливим завдяки їх рідним, колегам, друзям та людям, які хочуть сказати "дякую" таким неочікуваним і дуже приємним способом. Учасники отримують свої сюрпризи у найрізноманітніших місцях: вдома, на роботі, у магазині, на вулиці або ж у студії шоу, де їх зустрічає ведучий», - пояснюється в релізі СТБ.

Прем’єра шоу «Сюрприз, сюрприз!» в ефірі СТБ відбудеться восени 2017 року.

Нагадаємо, нещодавно телеканал СТБ офіційно повідомив, що завершує виробництво національного талант-шоу «Танцюють всі!» та оновлює сітку мовлення. 

На фото - Маша Єфросиніна

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY