detector.media
07.02.2017 16:38
До 15 березня – прийом заявок на конкурс ідей розважальних форматів Small World. Big Ideas 2017
До 15 березня – прийом заявок на конкурс ідей розважальних форматів Small World. Big Ideas 2017
Конкурс проводиться третій рік поспіль компанією Media Resources Management (Україна) у партнерстві з міжнародною дистрибутором Small World IFT (США) і найбільшим міжнародним ринком аудіовізуального контенту MIPCOM (Франція).

SMALL WORLD. BIG IDEAS відкриває нові можливості для творців новаторського телевізійного продукту, включаючи незалежних продюсерів і креативників, представників великих продакшн-компаній і телеканалів, як початківців, так і досвідчених гравців в області форматного бізнесу: усі без винятку запрошуються спробувати свої сили в міжнародному конкурсі на кращу ідею в жанрі non-scripted entertainment show!

Що ми шукаємо? Конкурс SMALL WORLD. BIG IDEAS націлений на пошук нових оригінальних ідей форматів розважального жанру (game, quiz, dating, travel, survival, reality show і ін.) На будь-якій стадії готовності – від ідеї ( «паперовий формат») до продукту, який вже був в ефірі.

Більш детально про умови участі та ключових датах SMALL WORLD. BIG IDEAS можна дізнатися на офіційній сторінці проекту.

Заявки на участь в конкурсі приймаються з 7 лютого до 15 березня 2017 року. Всі проекти будуть оцінюватися незалежним експертним  журі, до складу якого увійдуть представники міжнародної та української медіаіндустрії з багаторічним досвідом роботи в області розробки, дистрибуції та адаптації ТВ форматів.

Фінальний раунд SMALL WORLD. BIG IDEAS відбудеться 21 квітня 2017 року на міжнародній конференції FORMAT SHOW Spring Edition (Київ, Україна).

Переможець SMALL WORLD. BIG IDEAS – автор найкращої ідеї на думку експертів і партнерів конкурсу, отримає унікальні можливості для професійного розвитку на міжнародному рівні, а його формат – путівку у світ і шанс підкорити серця глядачів на всіх континентах:

Нагадаємо, що в попередні роки переможцями конкурсу стали: Lital Shemesh з Ізраїлю, автор реаліті-шоу COME TO BED (2016), Нана Суханова (у співавторстві з Павлом Пелешко) з проектом «Гонки з зірками» (2015). Про подальшу долю цих двох шоу ми детально розповімо вже зовсім скоро.

Слідкуйте за новинами конкурсу на офіційній сторінці SMALL WORLD. BIG IDEAS і в Facebook.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY