detector.media
07.02.2017 12:00
У «Надзвичайних новинах» на ICTV новий ведучий
У «Надзвичайних новинах» на ICTV новий ведучий
З лютого до основних ведучих програми «Надзвичайні новини» Костянтина Стогнія і Вікторії Сеник приєднається журналіст і редактор Олексій Стеценко

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Програми такого формату, особливо ті, які виходять щодня у прайм-таймі, зазвичай мають кілька ведучих, – коментує автор програми Костянтин Стогній. – Тим більше, зараз ми повністю перейшли на режим прямих ефірів, де двох людей мало. До того ж, наші ведучі не просто читають новини, а самі займаються розслідуваннями, виїжджають на місце події, готують журналістські матеріали».

Як зазначено в релізі, певного графіка виходу в ефір ведучих не буде – автори проекту свідомо від нього відмовляються.

«Ми уникаємо чіткого графіка, ламаючи, таким чином, стереотипи, – каже Стогній. – Хто буде в кадрі – залежить від навантаження по відрядженням і журналістській роботі в цей день. Не тільки глядач, а й я сам вранці ще не знатиму, хто ввечері з'явиться в ефірі програми».

Новий ведучий проекту Олексій Стеценко майже десять років був керівником і ведучим кримінальної програми «Свідок» на НТН. Кілька місяців тому почав працювати випусковим редактором програми «Надзвичайні новини».

Нагадаємо, 29 січня телеведуча Оксана Соколова повернулася в ефір  ICTV з новим проектом «100 хвилин з Оксаною Соколовою» – це оновлений формат підсумкової програми «Факти тижня».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY