detector.media
06.02.2017 20:17
Галина Титиш залишила «УП. Життя» – головредом стала Ольга Ситнік
Галина Титиш залишила «УП. Життя» – головредом стала Ольга Ситнік
Галина Титиш залишила посаду головної редакторки інтернет-видання «Українська правда. Життя». Замість неї видання очолила Ольга Ситнік.

Про це Галина Титиш повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, вона пішла заради освітніх проектів, які реалізовуватиме разом з Іванною Коберник, Зоєю Звиняцковською та Оксаною Макаренко (усі вони є активістками ГО «Батьківський контроль»).

Журналістка пропрацювала в «УП. Життя» 10 років. Замість неї видання очолила Ольга Ситнік, яка дотепер працювала випусковою редакторкою проекту. Разом з нею в команді «УП. Життя» працюватимуть двоє журналістів – Ірина Андрейців, яка залишає «Детектор медіа», та Наталя Вуйтик.

Ольга Ситнік розповіла «Детектору медіа» про зміни, що плануються в «УП. Життя»: «У нас зовсім нещодавно змінилася верстка сайту, Галина Титиш перед уходом фактично заклала ті зміни, які ми будемо розвивати і продовжувати. Під керівництвом Галини я працювала минулий рік, більшість навичок і вмінь, які я опанувала в жанрі соціальної журналістики, я отримала від неї, тому що для мене ця тема була достатньо нова, коли я прийшла в "УП. Життя". Ми, звісно, будемо експериментувати, але в цілому це буде те саме "Життя", що й до цього: ця рубрика – соціальна відповідальність "Української правди", і так це й залишиться в подальшому».

Зі слів пані Ситнік, Галина Титиш пішла заради освітніх проектів, насамперед – «Батьківського контролю», в якому вона давно бере участь. «На минулих вихідних у неї вже був перший тренінг – фактично, вона не працює вже два тижні в "УП. Життя"», - зауважила пані Ситнік.

Отримати коментар Галини Титиш «Детектору медіа» поки що не вдалося. Наводимо її пост у Facebook:

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY