detector.media
04.02.2017 17:03
У Німеччині видання вийшло з обкладинкою, на якій Трамп відтяв голову Статуї Свободи
У Німеччині видання вийшло з обкладинкою, на якій Трамп відтяв голову Статуї Свободи
Німецький тижневик Der Spiegel вийшов у суботу з обкладинкою, на якій зображено президента США Дональда Трампа із закривавленим ножем та головою Статуї Свободи.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Reuters.

На обкладинці тижневика Der Spiegel мультиплікаційна фігура Дональда Трампа тримає в одній руці закривавлений ніж, а в іншій – голову Статуї Свободи, а поруч із зображенням підпис – «Америка перш за все».

Повідомляється, що кубинець Едель Родрігес, художник, який оформив обкладинку, приїхав в Сполучені Штати ще у 1980 році як політичний біженець.

«Це обезголовлення демократії, обезголовлення священного символу», - прокоментував він.

Повідомляється, що обкладинка спричинила жваві дискусії у Twitter, а також в німецьких та міжнародних ЗМІ.

Нагадаємо, редактор CNN Мохаммед Тауфік подав позов проти антиімміграційного указу президента США Дональда Трампа. Чоловіка затримали в аеропорту Атланти (США) через спірну урядову постанову.

Мохаммед Тауфік, іракський громадянин і власник грінкарти з 2013 року, повертався з Іраку. Він був призначений менеджером міжнародної мережі CNN. Редактора затримали в міжнародному аеропорту Атланти та протримали близько години, поки охорона з'ясовувала, чи підпадають під заборону в'їзду власники грінкарт.

Фото: REUTERS

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY