detector.media
02.02.2017 18:31
Канал «Україна» покаже прем’єру стрічки «Я ніколи не плачу»
Канал «Україна» покаже прем’єру стрічки «Я ніколи не плачу»
У суботу, 4 лютого, о 17:50 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра 4-серійного фільму «Я ніколи не плачу» виробництва «Української продакшн студії».

Стрічка розповідає про те, наскільки важливо попри складні обставини не втрачати віру в людей.

Зненацька в квартиру Тіни безцеремонно вторгається колишній чоловік Льончик з молодою дружиною Аліною. Інтелігентна й витончена Тіна просто не може відмовити нахабному колишньому чоловіку. Ситуація ускладнюється ще більше, коли Аліна кидає новонародженого сина і зникає, а хитрий Льончик вирішує відновити стосунки з Тіною.

Пригнічена і спустошена, Тіна знаходить притулок в Артема. Цей хлопець після автокатастрофи став прикованим до інвалідного крісла. Він встиг покохати щиру та безкорисливу дівчину. Однак вважає, що не має права псувати їй життя. Але що думає Тіна?

«Головна героїня фільму «Я ніколи не плачу» – звичайна шкільна вчителька з відкритим і добрим серцем. У неї є мрія, і незважаючи на всі негаразди й перипетії долі, вона не тільки не впадає у відчай, а й допомагає чоловікові, який потрапив у біду. Її віра, сила волі та кохання творять чудеса, – говорить генеральний продюсер серіалу Ірина Заря. – Цей фільм про людські долі та стосунки, які часто можна зустріти й у нашому житті. Сподіваюся, що ця історія допоможе людям не втрачати віру в себе та радіти кожному дню».

У фільмі знялися Артем Позняк, Катерина Вишнева, Ірина Таранник, Іван Жидков, Артем Григор'єв, Валерія Гуляєва, Олена Рєпіна, Алла Мартинюк та інші актори.

Режисер стрічки – Олександр Ітигілов. Виробництвом фільму займалась компанія «Українська продакшн студія». Зйомки проходили в Києві та Київській області.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY