detector.media
02.02.2017 15:30
Film.ua спільно з УКА запропонувала спеціальні умови для кінопроектів з держфінансуванням
Film.ua спільно з УКА запропонувала спеціальні умови для кінопроектів з держфінансуванням
Film.ua Group, яка є членом Української кіноасоціації (УКА), пропонує спеціальні умови та пакетну пропозицію з усього циклу кіновиробництва та дистрибуції для проектів, що реалізуються за фінансової підтримки Держкіно України.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

Як сказано в релізі групи, пакетна пропозиція включає в себе спеціальні ціни на такі послуги як оренда павільйонів і студійних локацій, техніку, костюми, реквізит, пост-продакшн і CG&VFX. Група компаній заявляє, що так само готова взяти на себе бізнес-супровід проекту: починаючи від промо і закінчуючи залученням міжнародного фінансування.

«Ми впевнені, що пакетні пропозиції, які ми пропонуємо кінематографістам, дозволять не просто заощадити гроші, але й, за рахунок високого рівня сервісу, зберегти час і ресурси, тим самим зосередившись на творчій складовій кіновиробництва», – відзначає Юрій Прилипко, продюсер Film.ua Group, CEO DCU&Postmodern.

Як зазначено в релізі, Film.ua Group пропонує гнучкі умови ко-продакшену для проектів, що реалізуються за фінансової підтримки Держкіно, та заявляє, що готова входити в проекти своїм виробничим, адміністративним і фінансовим ресурсами за умови креативного та фінансового контролю зі сторони групи.

Клікніть для збільшення

Нагадаємо, у вересні 2016 року Держкіно України оголосила результати Держпітчінгу, переможцями якого стали 48 проектів різних жанрів.

 22 вересня Верховна Рада ухвалила ініційований «#КіноКраїною»закон про державну підтримку кінематографії (законопроект № 3081-д), який передбачає державні субсидії, cash rebates та містить цілу низку антипіратських норм.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY