detector.media
01.02.2017 19:31
СБУ затримала у Дніпрі підозрюваного у сепаратизмі у соцмережах (ВІДЕО)
СБУ затримала у Дніпрі підозрюваного у сепаратизмі у соцмережах (ВІДЕО)
Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, який підозрюється у веденні активної антиукраїнської пропаганди в соціальних мережах.

Про це повідомляє Прес-центр СБУ.

У 2014 році 27-річний працівник філії російської ІТ-компанії через інтернет познайомився з терористами «ДНР/ЛНР», які воюють проти України на сході держави, повідомляє СБУ.  

Виконуючи завдання бойовиків, він створив та адміністрував групи у соціальних мереж, де розповсюджував матеріали спрямовані на дискредитацію державної влади в Україні, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, входження південно-східних областей України до складу Росії.

Також підозрюваний збирав та передавав подільникам данні про суспільно-політичну та соціальну ситуацію в Дніпропетровській області.

Під час обшуку співробітники спецслужби вилучили у затриманого комп'ютерну техніку із доказами протиправної діяльності.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, Служба безпеки України повідомила, що за 11 місяців 2016 року заборонено в’їзд на територію України 1374 іноземним громадянам (394 – за діяльність, що загрожує національній безпеці держави), у тому числі - 523 громадянам РФ, серед яких 44 військовослужбовця та 61 журналіст.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY