detector.media
01.02.2017 13:34
У Дніпрі через конфлікт власників будівлі було заблоковано роботу місцевої інформагенції
У Дніпрі через конфлікт власників будівлі було заблоковано роботу місцевої інформагенції
31 січня у Дніпрі було паралізовано роботу інформагенції «Мост-Днепр» через корпоративний конфлікт між власниками будівлі, де розташовується офіс агентства (вулиця Старокозацька, 40). Журналісти проривалися в офіс редакції через оточення приватних охоронців, які їх не пускали

Про це на прес-конференції повідомив керівник ІА  «Мост-Днепр» Олександр Смірнов, пише Інститут масової інформації (ІМІ).

«У будівлі де ми є орендаторами протягом 10 років, має місце конфлікт між господарськими суб’єктами, за участі однієї з банковських структур України. У результаті наша діяльність практично паралізована. Зранку журналістів не пускали на робочі місця, були вибиті двері. Відбувається те, що в Кримінальному Кодексі України називається “Перешкоджання діяльності журналістів”. Ми будемо звертатися до правоохоронних органів, обласної і міської влади, щоб вони допомогли нам прояснити цю ситуацію і здійснювати нашу професійну діяльність», - заявив Смірнов.

Він також закликав господарські суб’єкти розібратися із конфліктом у суді, надавши журналістам можливість спокійно виконувати свої обов’язки.

Як повідомляє сайт Забебалі, спір за будівлю, де розташовується офіс агенції, виник між структурами підконтрольними екс-губернатору Дніпропетровської області Сергію Кас’янову та АТ «Родовід-Банк».

ІМІ зазначає, що станом на 13 годину 1 лютого ситуація у будівлі нормалізувалась, журналісти приступили до своєї роботи.

Нагадаємо, 30 грудня на ганку редакції газети «Событие сегодня» міста Кам’янського (Дніпропетровська область), де також розташований офіс місцевого «Автомайдану», правоохоронці виявили міну-пастку у коробці, знайденій увечері. Головний редактор газети Михайло Балтакса заявив, що пов’язує інцидент з діяльністю редакції видання.

Фото – Забебалі

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY