detector.media
31.01.2017 16:53
Телеканал "112 Україна" з'явився на Smart TV
Телеканал "112 Україна" з'явився на Smart TV
Власники телевізорів із функцією Smart TV відтепер можуть дивитися улюблений телеканал у зручному для себе форматі. Додаток доступний на платформах Samsung, LG і Philips.

Додаток "112 Україна" – це альтернативний спосіб прийому телеканалу. Відтепер незалежно від програмної політики кабельних операторів, наявності супутникової тарілки чи антени, глядачі зможуть дивитися "112 Україна". Для цього їм потрібен тільки доступ до інтернету та телевізор із функцією Smart TV. Також є можливість самостійно вибирати, що і коли дивитися.

Додаток "112 Україна" для "розумних" телевізорів відрізняється швидкістю і зручною навігацією, є в російській та українській версіях.

Він забезпечує глядачам доступ до величезної кількості контенту телеканалу. Передусім, це нагода дивитися прямий ефір каналу. А завдяки синхронізації зі 112.ua можна обирати з відеоматеріалів, що оперативно викладаються на сайт і також швидко оновлюються в додатку.

Зокрема, серед рубрик – "Популярне відео" за темами "Політика", "Економіка", "Суспільство". У рубриці "Програми" доступний архів випусків усіх програм телеканалу. А в "112 Очевидець" можна переглядати відеоматеріали з однойменного мобільного додатка, надіслані очевидцями просто з місця подій.

Зазначимо, що додаток "112 Україна" для Smart TV також передбачає зручну опцію "Екран в екрані", яка допомагає шукати відео та одночасно переглядати щось з раніше обраного. А пошук за головним словом надає змогу обирати з усіх відеоматеріалів додатку.

Телеканал піклується про комфорт свого глядача. Для нього важливо бути доступним на всіх ресурсах, і додаток для Smart TV – ще один крок "112 Україна" в цьому напрямку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY