detector.media
30.01.2017 10:40
Синові російського відеоблогера Сотніка невідомі погрожують через «Яндекс.Деньги»
Синові російського відеоблогера Сотніка невідомі погрожують через «Яндекс.Деньги»
Російський відеоблогер та публіцист Олександр Сотнік звернувся до служби підтримки сервісу «Яндекс. Деньги», через який невідомі погрожують йому та його синові

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Прошу службу безпеки Яндекс.Деньги відреагувати на погрози користувача з цим яндекс-гаманцем. При необхідності готовий написати заяву в правоохоронні органи. Одна справа – коли загрожують мені, і зовсім інша - коли шантажують здоров'ям дитини», – написав він.

Сотнік припускає, що погрози надходять від російських спецслужб.

«Підтвердження того, що погрози походять від спецслужб: я ніде жодного разу не згадував про те, що у мене є син. Звідки цей шантажист знає про його існування?», –  зазначив відеоблогер.

Олександр Сотнік майже 5 років випускає суспільно політичну програму SotnikTV, відому критичними висловлюваннями на адресу російської влади.

Нагадаємо, у вересні 2016 року російський відеоблогер Олександр Сотнік виїхав із Росії до Грузії через численні погрози. Згодом стало відомо, що і в Грузії йому продовжують надходити погрози, але Сотнік повідомив, що політичного притулку не проситиме. Наприкінці жовтня Сотніку знову почали погрожувати. Цього разу - убивстом. 

17 листопада стало відомо, що за адресу, де проживає Сотнік, злочинці пропонували 5 тис доларів США.

«Детектору медіа» Сотнік повідомив, що 17 грудня повернувся до Москви.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY