detector.media
29.01.2017 13:39
Сюмар вважає, що ЗМІ мало критикують Гройсмана через його домовленість з власниками телеканалів
Сюмар вважає, що ЗМІ мало критикують Гройсмана через його домовленість з власниками телеканалів
Народна депутатка («Народний фронт»), голова парламентського Комітету свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар заявила, що Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман працює у більш комфортному медійному оточенні, ніж його попередник Арсеній Яценюк. На думку народної депутатки, це пов’язано з тим, що Володимир Гройсман «домовився з власниками телеканалів».

Про це вона сказала в інтерв’ю виданню «Главком».

«Я б сказала, що сам Гройсман є досить неконфліктною людиною, яка намагається вибудувати рівні стосунки з різними групами впливу. І я бачу з моніторингу, що він досить рівно виглядає на всіх телеканалах – його показують у позитивному ключі, він рідко отримує критичні удари. Це означає наявність домовленості, інакше кажучи, з олігархами.

Якщо по Яценюку била одна досить відома і потужна олігархічна група за допомогою кількох відомих політиків, то у Гройсмана ситуація більш сприятлива. В нього немає прямих ворогів, і це дає йому трохи більший люфт. Але хоч би як там було, незалежно від того, як тебе показують у телевізорі, люди або відчувають покращення, або ні. І від цього залежатимуть рейтинги прем’єр-міністра», - сказала Вікторія Сюмар.

За її словами, зараз власний рейтинг довіри Володимира Гройсмана – 23%, і динаміка цієї довіри збігається з динамікою, яка була у Арсенія Яценюка.  Водночас вона зазначила, що для чинного прем’єра буде важкий період, пов'язаний із новим меморандумом МВФ, який вимагає зокрема підвищення пенсійного віку.

Нагадаємо, у грудні сайт газети The Independent опублікував статтю «Сумки, повні банкнот, і змова з метою повалити прем'єр-міністра: політик заявляє про масштабну корупцію в Україні», в якій екс-народний депутат, бізнесмен Олександр Онищенко, який втік за кордон через відкриття проти нього в Україні карної справи, заявляє про підкуп українських парламентарів і організовану за гроші наклепницьку кампанію у ЗМІ проти колишнього прем'єр- міністра Арсенія Яценюка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY