detector.media
28.01.2017 11:02
Українські журналісти приєднуються до флешмобу #22PushUpChallenge
Українські журналісти приєднуються до флешмобу #22PushUpChallenge
Співробітники каналів «Україна», ICTV, 5-го каналу, газети «Сегодня» та інших українських ЗМІ взяли участь у світовому флешмобі #22PushUpChallenge на підтримку ветеранів збройних сил, які брали участь у збройних конфліктах і страждають від посттравматичного синдрому.

Флешмоб # 22PushupChallenge був започаткований в США через статистику про кількість самогубств серед американських ветеранів бойових дій, яку оприлюднив Департамент у справах ветеранів. З'ясувалося, що щодня добровільно йдуть з життя 22 колишніх бійця, бо не змогли адаптуватися до мирного життя.

Умовою естафети є 22 віджимання протягом 22 днів. Їх знімають на відео і викладають в соцмережі з відповідним хештегом. У США учасники не лише «штовхають землю», а й збирають по $22 на потреби ветеранів.

26 січня канал «Україна» прийняв виклик на участь у флешмобі #22PushUpChallenge від редакції газети «Сегодня».

«Так ми хочемо допомогти нашим ветеранам АТО повернутися до мирного життя. Передаємо естафету флешмобу каналу ICTV», - повідомляє канал.

5 канал також долучився до флешмобу #22PushupChallenge на підтримку ветеранів АТО, які повернулися до мирного життя та мають симптоми посттравматичного стресового розладу.  Журналісти, оператори, редактори та телеведучі віджалися від підлоги 22 рази.

Участь у флешмобі узяли півтора десятка працівників телеканалу. Естафету передали прес-службі Адміністрації Президента.

27 січня до #22PushUpChallenge долучилася команда чоловіків ICTV. На чолі з директором-президентом Олександром Богуцьким віджималися ведучі «Фактів ICTV» та «Ранку у великому місті».

Команда ICTV прийняла естафету від телеканалу «Україна» та кинула виклик команді «1+1».

Раніше до флешмобу приєдналися українські військові, правоохоронці, чиновники та політики - зокрема секретар РНБОУ Олександр Турчинов, столичний міський голова Віталій Кличко, начальник Генштабу ЗС України Віктор Муженко, командувач ВМС Ігор Воронченко, командувач ВДВ Михайло Забродський та багато інших.

На фото - флешмоб на 5-му каналі

Фото: сайт 5-го каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY