detector.media
25.01.2017 13:23
З Realist’a звільнилися ще шестеро журналістів
З Realist’a звільнилися ще шестеро журналістів
Із суспільно-політичного онлайн-видання Realist пішло ще шестеро журналістів. Про це «Детектору медіа» повідомили власні джерела.

Із проекту пішли: Влад Красинський, Ліля Макашова, Юліана Скібіцька, Оля Омельянчук, Тома Балаєва та Каріна Струк.

У коментарі «Детектору медіа» Юліана Скибіцька розповіла, що разом з трьома колегами звільнилась, оскільки планує «взяти участь в іншому проекті»: «Що саме за проект, я поки не хотіла б афішувати. Троє колег - це Оля Омельянчук із відділу "Реальність", Тамара Балаєва з "Life" та Карина Струк зі служби новин. Ми просто давно працюємо разом, тому разом і пішли».

На запитання, чи в новому проекті журналістам запропонували кращі умови роботи, Юліана відповіла: «Сподіваємося, нам це буде цікаво».

Ліля Макашова відмовилась коментувати будь-яку інформацію. Влад Красинський наразі відповіді не дав. 

Головний редактор видання Сергій Лямець у коментарі «ДМ» підтвердив звільнення шістьох працівників:

«Для мене це також несподіванка. Там цілий набір причин. Останній місяць була важка атмосфера в редакції, були робочі моменти. Це нормально. Може, вона повпливала, може, ні. У мене є підозри, куди вони пішли. Сам вчора дізнався. Двох запросили в проект, який відроджується, ще чотирьох - в інший проект. Я повсякчас намагаюся приміряти до себе, що зробив не так. Може, помилився, може, ні».

Шість вакансій наразі відкриті. Заміну Яні Сєдовій, яка очолювала рубрику «Реальність», теж не знайшли.

Сергій Лямець додає, що завжди шукає нових авторів: «До того ж, можливо, у нас зміниться знову концепція».

Нагадаємо, наприкінці 2016 року з видання пішли троє редакторів відділів: Сергій Щербина (рубрики «Політика» та «Розслідування»), Яна Сєдова («Реальність») і Дмитро Слинько («Life»). Крім того, невдовзі після призначення пішов і директор із розвитку Денис Безлюдько.

Інтернет-видання «Реаліст» оголосило про свій запуск на День незалежності — 24 серпня 2016 року. Його заснували екс-головред «Економічної правди» Сергій Лямець та екс-прес-секретарка Леоніда Кучми Олена Громницька. Вони стверджують, що самі є й інвесторами проекту. Співробітникам «Реаліста» теж була озвучена офіційна версія про інвестиції в проект Лямця та Громницької, хоча дехто в колективі в ній сумнівається.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY