detector.media
24.01.2017 20:22
Російський канал RT заявляє, що проти його журналіста у США заведено справу
Російський канал RT заявляє, що проти його журналіста у США заведено справу
Російський телеканал RT повідомив, що у США щодо кореспондента Олександра Рубінштейна, який висвітлював протести в день інавгурації Дональда Трампа, заведено справу про участь в масових заворушеннях.

Про це йдеться на сайті каналу.

«Ми підтверджуємо, що проти нашого журналіста заведено справу про участь в масових заворушеннях. Співробітник зараз на свободі. Слухання будуть в лютому. На даний момент юристи рекомендують нам утриматися від будь-яких коментарів з цього приводу. Для нас зараз головне - не нашкодити нашому колезі», - заявили в прес-службі RT.

Максимальне покарання за цим звинуваченням - тюремне ув'язнення терміном до десяти років або штраф у розмірі $ 25 тис.

В день інавгурації президента США Дональда Трампа кореспондент RT Олександр Рубінштейн, що освітлював протести в Вашингтоні, був затриманий поліцією.

Російський канал заявляє, що він був доставлений співробітниками правоохоронних органів у відділення, незважаючи на те, що показав своє посвідчення журналіста.

Нагадаємо, представники російського телеканалу RT повідомили, що Facebook заблокував їм можливість публікувати повідомлення з посиланнями, картинками, Gif та відео. Блокування наклали через імовірну відсутність прав на трансляцію останньої прес-конференції президента США Барака Обами 18 січня. Блокування тривало близько 20 годин.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY