detector.media
24.01.2017 18:29
Facebook заблокував акаунт Медведчука
Facebook заблокував акаунт Медведчука
21 січня соціальна мережа Facebook заблокувала акаунт Віктора Медведчука, лідера руху «Український вибір - Право народу».

Про це йдеться у заяві на сайті цієї політичної сили.

«21 січня, після того як Громадський рух «Український вибір - Право народу» опублікувало заяву, в якій наводилися численні факти, що свідчать про брехню, фальсифікації, а також інформаційні провокації, здійснювані на Facebook політичними противниками Віктора Медведчука, сторінка і аккаунт лідера Руху були заблоковані без будь-яких пояснень. Пізніше ми отримали докази того, що блокування аккаунта пов'язано не з контентом сторінки, а виключно з персоною самого Віктора Медведчука», - йдеться у повідомленні.

Політична сила заявляє, що блокування акаунта Віктора Медведчука «є кроком, спрямованим на придушення свободи слова, проявом боротьби з інакомисленням; підтверджує високу ступінь впливу американських корпорацій на політичну ситуацію в Україні та їх готовність йти на безпрецедентно цинічні дії для утримання нашої країни під зовнішнім управлінням».

У заяві Віктор Медведчук заявлений як «спецпредставник з питань гуманітарного характеру в рамках Тристоронньої контактної групи щодо мирного врегулюванню ситуації в Донецькій і Луганській областях».

Нагадаємо, представники російського телеканалу RT повідомили, що Facebook заблокував їм можливість публікувати повідомлення з посиланнями, картинками, Gif та відео. Блокування наклали через імовірну відсутність прав на трансляцію останньої прес-конференції президента США Барака Обами 18 січня. Блокування тривало близько 20 годин.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY