detector.media
24.01.2017 17:40
Інтернет-провайдер Vega заявляє про захоплення офісу в окупованому Донецьку
Інтернет-провайдер Vega заявляє про захоплення офісу в окупованому Донецьку
Телекомунікаційна група Vega, один з представників українського ринку широкосмугового доступу до мережі інтернет, заявила про захоплення офісу компанії невідомими особами в контрольованому сепаратистами «ДНР» Донецьку.

Про це йдеться в повідомленні на сайті групи.

«23 січня 2017 до офісу компанії Vega (ПрАТ «Фарлеп-Інвест») у Донецьку увійшли невідомі озброєні люди. Вони опломбували обладнання та змусили персонал залишити приміщення», - повідомляє компанія.

Таким чином станом на 16.00 23 січня телеком-оператор технічно не може керувати своїми активами та інформацією на непідконтрольній Україні території.

Компанія Vega звернулася до правоохоронних органів України з відповідною заявою.

Компанія Vega присутня в 159 населених пунктах 22 областей України. Компанія володіє мережами з національним покриттям і займає позиції на ринку фіксованого телефонного зв'язку, широкосмугового доступу до мережі інтернет і передачі даних.

Нагадаємо, за інформацією групи на її офіційному сайті, компанія продовжує працювати у чотирьох містах Донецької області, які не контролюються українською владою – у Донецьку, Макіївці, Шахтарську та Харцизьку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY