detector.media
23.01.2017 11:29
Оксана Соколова повернеться в ефір телеканалу ICTV 29 січня
Оксана Соколова повернеться в ефір телеканалу ICTV 29 січня
Вона вестиме проект «100 хвилин з Оксаною Соколовою» – це оновлений формат підсумкової програми «Факти тижня».

Ключова відмінність нової версії – більша ставка на експертні позиції, пошук невідомих версій відомих подій, емоційну та яскраву подачу найцікавіших фактів тижня.

Проект розвиватиме свій фірмовий динамічний стиль, уміння говорити  просто про складне, відкрито про приховане. Робитиме ставку на експертів, а не чутки, на конструктив, а не хаос, на оптимізм, а не  пошук зрадників.

Оксана Соколова: «Чотири місяці поза ефірної паузи пролетіли як один день. Але дали мені безмежну кількість нових вражень, нових знань, нових поглядів. Повертаюсь з новими ідеями - у команду своєї мрії. Сьогодні, без перебільшення, «Факти тижня» мають найсильнішу редакторсько-репортерську команду країни. І сто хвилин якісного яскравого контенту – нам по плечу!»  

Представляти 100 хвилин фактів тижня Оксані Соколовій тепер допомагатиме  співведучий. Ним стане один з репортерів «Фактів тижня»  Сергій Кудімов. Сергій має більш ніж 15-річний досвід роботи на телебаченні, зокрема в інформаційному мовленні. До команди ICTV приєднався у квітні 2015 року.

Прем’єра  нової програми 29 січня. Підсумковий проект виходитиме традиційно щонеділі о 18:45.

Нагадаємо, минулого року у лютому одна з найвпливовіших програм українського телепростору «Факти тижня з Оксаною Соколовою» відзначила своє 10-річчя.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY