detector.media
20.01.2017 15:06
Журналістка Громадського стала доктором наук, захистивши дисертацію про символи Майдану у ЗМІ
Журналістка Громадського стала доктором наук, захистивши дисертацію про символи Майдану у ЗМІ
Журналістка «Громадського», редакторка проекту «Близький Захід» і «Громадське.Світ» Жанна Безп’ятчук стала доктором філософських наук у галузі масових комунікацій (PhD in Mass Communications), захистивши дисертацію про символи Майдану в українських, польських та німецьких ЗМІ після навчання на PhD програмі в Могилянській школі журналістики.

Про це повідомила прес-служба «Громадського телебачення».

Журналістка захистила дисертацію про символи Майдану в українських, польських та німецьких ЗМІ після навчання на PhD програмі в Могилянській школі журналістики.

«Відповідно до аналізу, найбільш поширеним символом Майдану стала барикада. Загалом же це дослідження смислів, сенсів Майдану, як вони були відображені в медіа за допомогою символів. Це дослідження із філософії культури та філософії комунікації. Мені б дуже хотілося показати його соціологам, психологам. Цікаво, як вони проінтепретують різницю в сприйнятті українських протестів різними медіа трьох країн — України, Польщі та Німеччини», — говорить пані Безп'ятчук. 

Жанна Безп’ятчук — редакторка, коресподентка «Громадського», Закінчила PhD in Mass Communications у Києво-Мигилянській академії. Вчилася у Великій Британії, Польщі, Нідерландах. Працювала на «Радіо Свобода», в журналі «Український тиждень». 

Нагадаємо, нещодавно журналістка Марія Варфоломеєва, яка понад рік перебувала в полоні у бойовиків «ЛНР», стала студенткою Національного університету «Києво-Могилянська академія».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY