detector.media
19.01.2017 18:07
Біденко призначений держсекретарем Міністерства інформполітики
Біденко призначений держсекретарем Міністерства інформполітики
18 січня Кабінет Міністрів України призначив Артема Біденка державним секретарем Міністерства інформаційної політики, звільнивши його з посади заступника міністра – керівника апарату.

Відповідні урядові розпорядження № 22-р і № 24-р оприлюднені на Урядовому порталі.

Артем Біденко призначений державним секретарем МІП здати початку фактичного виконання цих посадових обов’язків строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства.

Нагадаємо, Артем Біденко працював заступником міністра інформаційної політики - керівником апарату з лютого 2015 року. До цього він був начальником управління з питань реклами Київської міської державної адміністрації, а ще раніше – головою Асоціації зовнішньої реклами України.

11 жовтня 2016 року уряд відповідно до частини 2 статті 23 Закону України «Про державну службу» оголосив конкурс на зайняття вакантної посади державного секретаря Міністерства інформаційної політики. 16 листопада стало відомо, що цей конкурс виграв Артем Біденко.

Запровадження посад державних секретарів міністерств є одним з елементів реформи державної служби. Державний секретар міністерства є вищою посадовою особою з числа державних службовців міністерства, яка підзвітна і підконтрольна міністру. Він є керівником державної служби в міністерстві: забезпечує діяльність апарату міністерства, стабільність і наступність у функціонуванні міністерства, виробляє шляхи реалізації ініціатив міністра, організовує поточну роботу, пов'язану зі здійсненням його повноважень.

Фото: «Укрінформ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY