detector.media
19.01.2017 16:56
NewsOne покаже інавгурацію Трампа
NewsOne покаже інавгурацію Трампа
Ключова подія у США. Інавгурація 45-го Президента Дональда Трампа. Три дні святкувань. 72 години прямих ефірів по усьому світу. Хочеш знати, як усе відбувається з перших вуст? Вмикай NewsOne.

Наші кореспонденти уже на місці події. Вони розкажуть хто, чому і навіщо приїхав привітати Трампа. А ще, скільки коштуватиме інавгурація мільярдера і чому українська еліта відклала усі свої справи заради американської церемонії.

ВЕЛИКИЙ ТЕЛЕМАРАФОН НА НЬЮЗВАН. П'ЯТНИЦЯ 20 СІЧНЯ. ОЛЕГ ВОЛОШИН, НАДІЯ САСС, ВІДОМІ ПОЛІТИКИ ТА ЕКСПЕРТИ-МІЖНАРОДНИКИ І БЕЗУМОВНО, САМ ДОНАЛЬД ТРАМП... УСІ НЮАНСИ ГОЛОВНОЇ МІЖНАРОДНОЇ ПОДІЇ НАЖИВО ТІЛЬКИ НА NEWSONE.

Нагадаємо, NewsOne єдиний український телеканал, який активно висвітлював з самого центру подій весь хід передвиборної президентської гонки в США. Тепер, в ці історичні для Америки і всього світу дні, NewsOne традиційно продовжить оперативно інформувати своїх глядачів. Нагадаємо, що церемонія інавгурації президента США відбудеться 20 січня. У цей день Дональд Трамп виступить зі зверненням до країни.

Після цього відбудеться парад по Пенсільванія-авеню від Конгресу до Білого дому. Під час інавгурації Трампа очікують безпрецедентних заворушень. Спецслужби США і поліція американської столиці вважають, що забезпечення безпеки під час церемонії інавгурації Дональда Трампа в Вашингтоні може стати найскладнішою подібною операцією в сучасній історії.

Не пропустіть все найголовніше з місця події на NewsOne.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY