detector.media
19.01.2017 13:55
«112 Україна» покаже інавгурацію Трампа в спецпроекті
«112 Україна» покаже інавгурацію Трампа в спецпроекті
20-21 січня канал «112 Україна» покаже інавгурацію Дональда Трампа і реакцію світу у масштабному спецпроекті.

В історичні для Америки і всього світу дні телеканал «112 Україна» в прямому ефірі буде стежити за ходом інавгурації 45-го президента США Дональда Трампа. Ми покажемо, що відбувається навколо події у Вашингтоні, як реагує і чого чекає світова громадськість від нового господаря Білого дому

Щоб глядач «112 Україна» і в ці дні знав більше, за всіма подіями у Вашингтоні буде стежити знімальна група телеканалу: у прямому ефірі «112 Україна» пролунає присяга президента, його звернення до народу, почнеться парад. Також глядач зможе спостерігати за тим, що відбувається навколо події в столиці Америки. Журналісти розкажуть про настрої американців, про те, чи проходять на вулицях міста акції протесту, і що роблять, щоб їм запобігти.

До висвітлення заходів, пов'язаних зі вступом Трампа на посаду, до команди «112 Україна» приєднається "Голос Америки", з яким телеканал проведе спеціальні включення.

Також своїми враженнями про події будуть ділитися українські депутати, які прибули на інавгурацію, та політологи, які працюють у Вашингтоні і на місці слідкують за подіями.

У прямих включеннях зі світових столиць міжнародні кореспонденти «112 Україна» розкажуть, що думають у Росії, Великій Британії, Польщі, Франції, Німеччини, Чехії та інших куточках світу про те, чи зміниться геополітика у зв'язку з приходом до влади в США Дональда Трампа.

Головна тема дня традиційно буде обговорюватися і в студії «112 Україна», куди запрошені кращі політологи-міжнародники і топові експерти. 20 січня разом з ведучими вони будуть стежити за інавгурацією зі студії каналу і коментувати ситуацію. А наступного дня – 21 січня – проаналізують реакцію світового політикуму на основні заяви нового американського президента, спрогнозують можливий сценарій взаємин Києва і Вашингтона.

Слідкуйте за подією, яка може змінити хід історії, в ефірі телеканалу «112 Україна» та на сайті 112.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY