detector.media
19.01.2017 11:58
Справа про смерть редакторки «Нетішинського Вісника» досі не розкрита
Справа про смерть редакторки «Нетішинського Вісника» досі не розкрита
У Нацполіції Хмельницької області заявили, що справа про загибель Ольги Мороз у березні 2015-го року залишається не розкритою.

Про це повідомило видання «Є».

Нагадаємо, про смерть головної редакторки газети «Нетішинсткий вісник» стало відомо 15 березня 2015 року. Тіло загиблої виявила її сестра у квартирі, де пані Мороз мешкала сама. Прибувши до помешкання, правоохоронці відзначили, що ані зовнішніх ознак нападу, ані безладу у приміщенні не було. За кілька днів до того редакторка разом із колегою-журналісткою зацікавились темою вирубки лісів і почали готувати матеріал. 

За фактом загибелі головреда «Нетішинського вісника» Ольги Мороз було відкрите провадження про вбивство. Як писало видання «Є», судово-медична експертиза показала, що жінка померла від перелому потиличної кістки з набряком головного мозку.

«Справа неодноразово заслуховувалася в Головному слідчому управлінні. Посадові особи, які зобов'язані належним чином організувати розкриття злочину, притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Поновлена робота слідчо-оперативної групи, відпрацьовуються всі версії. Коли будуть зібрані докази, підозрювані у скоєні злочину, ми тільки тоді зможемо оголосити про перспективу розкриття справи», - зазначив начальник ГУНП в Хмельницькій області Микола Семенишин.

Керівник поліції області також повідомив традиційні робочі версії слідчих. Це вбивство скоєне з хуліганських мотивів, пов'язане з професійною діяльністю, вбивство скоєне особами, які раніше судимі за схожі злочини та вбивство з корисливих мотивів.

Фото - znaj.org.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY