detector.media
17.01.2017 18:35
ІМІ відкрив вакансії для представників у трьох областях
ІМІ відкрив вакансії для представників у трьох областях
Інститут масової інформації (ІМІ) оголошує черговий конкурс на заміщення вакансій регіональних представників у Тернопільській, Луганській та Черкаській областях.

Про йдеться на сайті ІМІ.

Головні функції: проводити моніторинг порушень прав журналістів, медіа-моніторинг «джинси» в місцевих ЗМІ; підтримувати ділові контакти із місцевими органами влади, правоохоронними органами, редакціями у питаннях захисту прав журналістів; брати участь в офіційних\публічних заходах від імені ІМІ; підтримувати інформаційні кампанії ІМІ на регіональному рівні та допомагати в організації заходів ІМІ в регіоні; за потреби, писати статті, блоги, розміщувати матеріали ІМІ в місцевих ЗМІ; проводити щомісячно моніторинг висвітлення діяльності ІМІ в регіональних медіа.

ІМІ пропонує: регулярну фіксовану оплату у розмірі 200 у.о. у гривневому еквіваленті; пріоритетне залучення представника/представниці до інших проектів і заходів ІМІ; цікаву роботу в чудовому колективі; навчання в рамках тренінгових програм ІМІ; контракт на 6 місяців.

Вимоги до кандидатів:

-досвід роботи в журналістиці;

-вітається досвід громадської діяльності і бажання змінити українську журналістику на краще;

-мати базу контактів місцевих журналістів, підтримувати зв'язки з місцевою медіа-спільнотою;

-вміння користуватися google документами;

-бути зареєстрованим як ФОП.

Резюме надіслати до 24 січня 2017 року на адресу irynazemlyana@gmail.com з поміткою «Вакансія ___ область».

Нагадаємо, 9 листопада 2016 року стало відомо, що Інститут Масової Інформації (ІМІ) оголошує конкурс на заміщення вакансій регіональних представників/представниць ІМІ в 10 регіонах України (Рівне, Кропивницький, Суми, Чернівці, Івано-Франківськ, Вінниця, Житомир, Чернігів, Хмельницький, Маріуполь).

24 листопада Інститут Масової Інформації (ІМІ) оголосив черговий конкурс на заміщення вакансії регіонального представника/представниці в Дніпропетровській області.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY