detector.media
17.01.2017 10:30
Прем’єру «Очної ставки» Романа Бочкали на ICTV знову перенесено
Прем’єру «Очної ставки» Романа Бочкали на ICTV знову перенесено
Програма журналістських розслідувань «Очна ставка» на телеканалі ICTV не вийде в ефір 18 січня, як анонсувалося раніше.

Це стало відомо з анонсів програми на сайті телеканалу.

Прес-служба ICTV підтвердила «Детектору медіа» цю інформацію. За офіційною версією, прем’єру проекту перенесено у зв’язку з виробничими нюансами – програма знаходиться на етапі постпродакшна. «Поки що в цьому слоті щосереди в ефір буде виходити "Секретний фронт"», – зазначили в прес-службі.  

Наразі дата прем’єри «Очної ставки» на ICTV невідома.

Нагадаємо, раніше Роман Бочкала повідомляв «Детектору медіа», що проект має вийти в ефір до кінця листопада 2016 року. Згодом стало відомо, що прем’єра переноситься на 18 січня. 

Тоді в коментарі «Детектору медіа» ведучий пояснював причини затримки так: «Прем'єра затягнулася по ряду причин. Головна – небажання "негативних" персонажів йти в студію. Форматний прийом "Очної ставки" виявився найскладнішим аспектом в реалізації задуманого. Через це від деяких тем довелося відмовитися. Якісь інші теми прискореними темпами довелося розробляти і знімати. Плюс по ходу, в силу новизни формату (він є авторською розробкою продакшн-студії TVIPA), деякі моменти довелося дошліфовувати і міняти вже на етапі пост-продакшена. З урахуванням побажань телеканалу. Ну і довелося врахувати свята. В принципі проект можна було запускати вже в кінці листопада, але в силу наближаються вихідних і падіння інтересу аудиторії до такого роду телепродукту, було прийнято рішення про запуск проекту в ефірі вже після свят. Вважаю це рішення абсолютно обґрунтованим».

Нагадаємо, на початку серпня журналіст Роман Бочкала звільнився з телеканалу «Інтер» та перейшов працювати на ICTV. 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY