detector.media
16.01.2017 15:50
Star Media підписала ліцензійний договір з онлайн-кінотеатром Amazon
Star Media підписала ліцензійний договір з онлайн-кінотеатром Amazon
Amazon вже розмістив на своїй платформі 5 фільмів українсько-російської компанії Star Media.

Про це повідомила прес-служба компанії.

На Amazon.com уже доступні стрічки «Я думав, ти будеш завжди / I Thought You Would Last Forever», «Життя після життя / Life After Life», «О, щасливчик / O, Lucky Man!», «Бідна Ліз / Poor Liz» та «Полонянка/ Captive».

У Star Media повідомили, що незабаром на Amazon.com будуть доступні ще понад двадцять її фільмів і серіалів. Це зокрема проекти «Романови», «Лермонтов», «Скринька Пандори», «Велика війна», «Любов зі зброєю», «Життя і пригоди Мішки Япончика », «Мільйонер», «Перша Світова» та інші.

«Star Media постійно розширює список партнерів серед легальних інтернет-кінотеатрів. Це робиться для того, щоб глядачі отримували доступ до нашого контенту по всьому світу будь-якими зручними для них способами (онлайн, оренда, «скачати назавжди»), а також могли дивитися наші проекти на будь-якому зручному пристрої. Наш контент користується стійким попитом у країнах, де Amazon.com найбільш популярний, тому ліцензійний договір з цим масштабним ресурсом – дуже важливий етап для розширення доступу наших глядачів до нього, а також для виробництва контенту, популярного на всіх континентах», - коментує генеральний продюсер Star Media Влад Ряшин.

Amazon.com сьогодні – найбільший інтернет-сервіс з продажу різних товарів і послуг. Зокрема на ресурсі можна придбати перегляд улюблених шоу, серіалів та фільмів. 14 грудня 2016 року сервіс Amazon Prime Video оголосив про запуск відеосервісу в 200 нових країнах, серед яких і Україна.

Нагадаємо, у листопаді Star Media повідомила про запуск двох власних супутникових телеканали Star Cinema, Star Family, а також канал Bolt спільно з кінокомпанією Film.ua. Влад Ряшин заявив, що група запускає власні телеканали через те, що звільнилася ніша через заборону в Україні російських каналів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY