detector.media
16.01.2017 15:18
«Корреспондент.net» видалив «блог Януковича»
«Корреспондент.net» видалив «блог Януковича»
Шеф-редактор сайту пояснив це тим, що редакція не отримала підтвердження щодо особи автора

Із сайту «Корреспондент.net» було видалено «блог Януковича», всі п'ять розміщених раніше в ньому статей наразі недоступні.

Шеф-редактор сайту Максим Мінін у коментарі «Детектору медіа» пояснив це тим, що «власник блогу так і не надав підтверджень автентичності блогу». Мінін також повідомив, що будь-яка особа може дописувати в блоги на сайті «Корреспондент.net», вони не премодеруються. Проте від людей, які пишуть під відомими іменами, потрібне підтвердження особи, «аби не було чорного піару». У такому випадку, автор блогу має надати скан-копію паспорта або інших документів. Також автентичність може бути перевірено через «особисте спілкування з блогером або його представниками». Максим Мінін зауважив, що в даному випадку процедура підтвердження особи блогера затягнулася «через свята».

Нагадаємо, що перша стаття у «блозі Януковича» з'явилася на сайті 29 грудня. Таким чином, п'ять статей від імені колишнього президента були доступні для читачів протягом двох тижнів, до 10 січня.

У той же час, на сайті є блог Миколи Азарова, який веде його дуже активно: тільки за вчорашній він розмістив три нових записи. Шеф-редактор сайту наголосив, що особистість Азарова була підтверджена.

Цікаво, що за добу до появи «блогу Януковича» на «Корреспондент.net» у Фейсбуці з'явилася сторінка під прізвищем Януковича, де опубліковано ті ж тексти, що й на сайті.

Фото: Цензор.нет

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY