detector.media
16.01.2017 12:10
ТЕТ покаже новий сезон «Казок У»
ТЕТ покаже новий сезон «Казок У»
Казково-жахлива «Пила», український Форрест Гамп і 50 відтінків зеленого

Слідом за новорічними святами, зник і казковий дух чарівництва. Але тільки не на ТЕТ! Вже 30 січня в ефірі каналу відбудеться прем'єра нового сезону Казок У.

Втретє найкращі українські актори комедійного жанру збираються на одному майданчику, щоб перевтілитися в казкових героїв, відомих всім з дитинства.

Знімальним процесом керують режисери Андрій Бурлака та Яна Антонець. Творці проекту, студія «Квартал 95» і «Драйв Продакшн», обіцяють здивувати глядачів не тільки грандіозними декораціями та неповторним гримом, а й новим форматом Казок.

На відміну від попередніх сезонів, Казки У тепер будуть в жанрі пародійного сіткому. Кожна серія - окрема, завершена історія, пародія на відомий фільм. Персонажі залишаються ті самі: Чахлик Невмирущий, Баба Яга, Буратіно, Мальвіна, Аладдін, Іван Царевич та інші.

«Сучасному глядачеві краще засвоюється ситком. Скетчком - прекрасний, але коли з'являється сюжет, то глядач більш активно його дивиться. У нових "Казках У" під кожну серію пишеться пародія на відомий фільм. Весь сценарій відповідає фільму, за винятком невеликих, інтригуючих глядача, змінами в сюжеті», - розповів режисер Андрій Бурлака.

Зйомки відбувались у листопаді 2016 року. В одному з київських павільйонів розмістились і хатина Баби Яги, і ґанок Трьох Дівиць, і будинок Попелюшки, і замок Чахлика Невмирущого. Саме над хоромами Чахлика найбільше працювали художники-декоратори. Замок дуже модифікував - у нього з'явилися додаткові кімнати, коридори. А сам Чахлик, за словами актора Тараса Стадницького, задіяний майже у всіх казках. Це й не дивно, саме цей персонаж залишається єдиним центром зла у всіх історіях.

Новий сезон Казок У складається з 20 серій. Казкові герої постануть в найнесподіваніших образах. Три Дівиці відкриють власну редакцію, Царівна Жаба постане в образі Анастейші Стіл, Ілля Муромець приміряє роль Форреста Гампа, а пародія на фільм жахів «Пила» змусить тремтіти кожного в тридесятому королівстві! Не пропустіть, з 30 січня нові Казки У на каналі ТЕТ, з понеділка по четвер о 20:00. Казкам і чарам бути!

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY