detector.media
13.01.2017 16:15
На «112 Україна» стартує проект «Радіо Свобода» про події в зоні АТО
На «112 Україна» стартує проект «Радіо Свобода» про події в зоні АТО
15 січня на телеканалі «112 Україна» стартує щотижнева програма української редакції «Радіо Свобода» про події в зоні АТО та на окупованих територіях «Донбас. Реалії»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Автор і ведучий програми – Борис Іванов. Він говоритиме про те, з якими проблемами стикаються люди, які живуть по той бік від лінії розмежування, скільки заручників залишається в підвалах у бойовиків на окупованій частині Донбасу та чи є на Донбасі «режим тиші».

На «112 Україна» 25-хвилинна програма виходитиме щонеділі о 21:10. По його завершенню – програма «Воєнний щоденник», в якій її постійні ведучі та експерти обговорюватимуть найважливіші проблеми, порушені в ефірі «Донбас. Реалії». Учасником обговорення буде також Іванов.

«У першому випуску програми на "112 Україна" глядач дізнається, кого з політиків викрили на сепаратизмі, кого покарано за цей злочин, а кому дали змогу уникнути відповідальності? Чому маленьке прифронтове містечко Красногорівка продовжує замерзати? А також  – як виживають самотні люди в окупації та ізоляції  в забутих усіма селищах?», - анонсується в релізі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY